Return

BAFTA Headquarters

BAFTA Headquarters

Architect/Designer: Benedetti
Location: London
Project Overview: Front of house refurbishment including developing bespoke signage and hardware to meet the client and architect’s requirements.

Service

Front of house refurbishment including developing bespoke signage and hardware to meet the client and architect’s requirements.

Project Details

3v worked alongside Benedetti architects to provide a full interior hardware package for the beautiful refurbishment of the British Academy of Film & Television Arts headquarters at 195 Piccadilly. This project included development of bespoke signage panels and hardware designed to complement the overall design aesthetic for the refurbishment of this Grade II listed building.

The Expansion includes new top floor by raising & restoring two large Victorian rooflight structures & decorative plasterwork considered ‘lost’ for 40 years, from the original 1883 Royal Institute of Painters in Water Colours Gallery, built in ‘opposition’ to the Royal Academy across the road.

Facilities include: doubled capacity, two cinema theatres, banqueting hall, multipurpose event and exhibition spaces, members’ bars/restaurant/club, roof terraces, judging/meeting rooms and offices.

Photography: Neil Kenyon

 

  • Recommend:
  • Share: facebook
  • twitter

0 Comment(s)

Be the first to comment on this blog!

Leave a Comment


Simple BBcode supported, more info here.

Homepage Link / Website: (Optional):

Please enter the text shown on the image. (Proof that you're not a robot)
Please type in the value of this image
Refresh Image


(Please note that your comment may first be submitted for approval before being added to this page)